Prof. Dr. Dieter Nazareth

分类:编委介绍 发布时间:2014-04-25 11:26 访问量:1383

兰茨胡特应用科学大学计算机科学系教授,研究方向为汽车软件工程毕业于慕尼黑技术大学计算机科学专业,并获得电子工程专业第二学位,在慕尼黑技术大学讲座教授Dr. Dr. h.c. M. Broy指导下完成博士论文规范化软件划分”。宝马汽车公司电子发展部“CAE / CASE Methods”项目负责人,Dr?xlmaier集团电子/产品语音智能中心负责人,上海交通大学客座教授,AuSEG汽车软件工程有限公司首席执行官。

Dr. Dieter Nazareth is the professor of Computer Science at Landshut University of Applied Sciences, with emphasis on Automotive Software Engineering. He majored in Computer Science at Munich Technical University, with a minor in Electrical Engineering. His  doctoral thesis is "Formal Software Specification" under Chair Prof. Dr. Dr. h.c. M. Broy in Munich Technical University. And now, he is not only a professor, but also  the head of “CAE / CASE Methods” Dept. in Electronics Development Div. at BMW AG, the head of Competence Center for Electrics/Electronics at Dr?xlmaier Group, guest professor at Shanghai Jiao Tong University, and the CEO of AuSEG Automotive Software Engineering GmbH.